Tesla Model S Model 3 Roadster Model X ?

Szerezd meg a saját Teslád!

Tesla Vásárlás!

Egyedi, személyre szabott igényeidre szállítjuk a saját Tesla autód.
Tesla vásárlás a Tesla specialistától.

Keress, kérdezz, állok a rendelkezésedre.
Telefonszám: 06-20-939-2232

Laci a Tesla Specialista

Laci az Elektromos Autó Specialista

Tesla vásárlás,
a Tesla Specialista módszere

Ez legyen az első lépésed!

1. Használd, mielőtt megvennéd!

Tesla önvezető módban

A saját Tesla autód megvásárlása előtt ülj bele több Teslába és használd őket. Ismerd meg, figyeld meg saját használat közben, hogy mik az előnyei a Tesla autóknak, hogyan illeszkednek majd bele a saját meglévő életedbe.

Véletlenül se vásárolj zsákbamacskát. Egy weboldalról, vagy egy újságcikkből nehéz megítélni, hogy számodra milyen lesz a kiszemelt típus.

Szerezz saját tapasztalatot, higgy a saját szemednek és a saját érzéseidnek.

Tesla vásárlás előtt kockázatmentes próbát biztosítok neked, akár 1 hetes használatra is.

Ez legyen az első lépésed!

Ezt tudnod kell!

2. Hogyan csapják be a Tesla vásárlókat?

Hogyan csapják be a Tesla vásárlókat

Több mint 30 éve vagyok autókereskedő.

Sajnos Magyarországon igen gyakori, hogy fontos részleteket, hasznos információkat hallgatnak el a kereskedők a vásárlók elől. Igaz a Teslák kilométeróráját nem lehet visszatekerni, de sajnos van pár olyan fortély, amivel igen nagy bosszúságban lehet részed, ha nem vagy Tesla Specialista.

Mivel számomra nem az autóeladás a cél, hanem az elégedett vásárló, így tőlem részletes oktatást kapsz, amivel komoly védelemmel leszel ellátva a Tesla vásárlókat becsapó autókereskedők előtt.

Ezt tudnod kell!

Az igényeidre szabva

3. Fogalmazd meg, hogy mire van szükséged

Fogalmazd meg, hogy mire van szükséged

Mivel Tesla vásárlóként számomra az elégedettséged a legfontosabb, ezért igyekszem azt szolgáltatni részedre, amire vágysz.

Ehhez minél részletesebben meg kell ismernem, hogy mik az autózási szokásaid, mik a Tesla autóddal kapcsolatos igényeid, a családodba és a mindennapi életedbe hogyan fog a legjobban illeszkedni a kiszemelt Tesla elektromos autó.

Az igényeidre szabva

Megkeresem neked

4. Magas minőségű és kedvező árú lehetőségek felkutatása

Tesla Model S vásárlás

Szeretem, ha a vásárlóim jól járnak!
Szeretem, ha a Tesla vásárlóim jó üzletet kötnek.

A jó üzlethez természetesen az előnyös piaci ár elengedhetetlen, amit minden esetben biztosítok részedre, de e mellett az is pozitív szokott lenni a Tesla vásárlóim szemében, amikor többet kapnak, mint amire számítottak volna.

A Holland és Német életszínvonal jóval magasabb, mint a magyar, így ott extrásabb, jobb állapotú típusokat találni, mint Magyarországon. Ezért a 30 év alatt összegyűjtött gépkocsi beszerzési kapcsolataim segítségével a legjobb felszereltségű Tesla autókat tudom részedre biztosítani.

Megkeresem neked

Tesla Specialista Garancia!

5. 100% garancia

Az Elektromos Autó Specialista Garanciája!

Minden esetben 100%-os mosoly és megelégedettségi garanciát nyújtok számodra.

Ha ez nem következik be, és mást kapsz, mint amiben megállapodtunk, akkor az autót nem kell átvenned. Én nem egy elektromos autót akarok eladni neked, hanem szeretném, hogy az életed egy élménnyel legyen gazdagabb, és a családodnak hasznos társa legyen a Tesla autód.

Tesla Specialista Garancia!

Keress, kérdezz, állok a rendelkezésedre.
Telefonszám: 06-20-939-2232

Laci a Tesla Specialista

Laci az Elektromos Autó Specialista

Igényfelmérés Tesla vásárláshoz

Annak érdekében, hogy a Tesla vásárláshoz a leghatékonyabb segítséget biztosítsam részedre, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy megismerjem, hogy pontosan mi az igényed, mire van szükséged.

Az autód adatai

 

 

 

 

 

Személyes adataid

Tesla autó ára

A Tesla elektromos autó ára több tényezőtől függ. Ismerd meg az árazás részleteit, hogy pénzügyileg is jól járj.

Típus

Az egyes Tesla típusok különböző árszinteket határoznak meg. A legdrágább árszintje a Tesla Roadsternek van, ezt követi a Tesla Model X, majd a Tesla Model S. A legolcsóbb Tesla típus a Model 3. Bár a Tesla Model 3-ből használt nem nagyon van még a piacon.

Életkor

Egy új autó, ahogy kijön az autószalonból, azonnal rengeteget veszít az árából. Ez alól a Tesla elektromos autók sem kivételek. Ha ár érték arányban a legideálisabb megoldást keresed, akkor célszerű egy 2-5 éves korú autót választanod minimális futásteljesítménnyel, amihez még elég komoly Tesla gyártói garancia is párosul.

Futásteljesítmény

Mivel a Tesla elektromos autó, egy valóban forradalmi és új technológiával megépített jármű, ezért elég gyakori a 300.000 – 500.000 km-ert futott példány belőle. Szemben a hagyományos benzines, vagy dízel autókkal, minimális a meghibásodási arány, mivel egy elektromos autóban jóval kevesebb alkatrész található, mint egy benzines autóban. A jóval kevesebb számszerűen a töredékét jelenti.

Állapot

Egy jó minőségű elektromos autó állapota használt korában nagyban függ a korábbi tulajdonostól. Vannak olyan autótulajdonosok, akik az autójukat műtárgyként tisztelik, és nagyon gondosan vigyáznak az állapotának megőrzéséről. De vannak olyanok is, akik egyszerűen használják az elektromos autót, mint például egy cipót, és nem figyelnek arra, hogy itt-ott megkarcolódik, vagy megsérül az autó belseje, vagy a külseje. Ráadásul az sem mindegy, hogy valaki autópályán használta az adott autót, vagy rövid városi szakaszokon. Emiatt két azonos életkorú és futásteljesítményű autó között nagy állapotbeli különbség lehet.

Beszerzési forrás

A kiszemelt Tesla elektromos autó eladási árát nagyban befolyásolja az eladó kiléte, illetve, ha autókereskedőről van szó, akkor a kereskedő beszerzési forrása, és az autókereskedő árrése. Én kizárólag Németországból és Hollandiából vásárolok, ahol a több évtizedes autókereskedői időszak alatt megismert partnerek sokkal kedvezőbb beszerzési lehetőségeket biztosítanak, mint a belföldi beszerzés.

Garancia

Érdemes figyelembe venni a megvásárolandó Tesla garanciáját is. A Tesla gyár az autógyártók között egyedüli garanciális feltételeket kínál, így egy Tesla esetén akár 8 évre kiterjedő garanciára is számítani lehet. Ezen felül az autó eladója is adhat garanciát, sőt fontos megjegyezni, hogy Magyarországon más garanciális kötelezettsége van egy autókereskedőnek, mint egy magánszemélynek. Ez alapján, aki hivatalosan és törvényesen működő autókereskedőtől vásárol autót, az nagyobb biztonságban van, mint, aki közvetlenül magánszemélytől teszi ezt.

Tesla elektromos autó vásárlása hitelre

Mind magánszemélyek, mind cégek részére kedvező, alacsony kamatozású és költségű hitelt, lízinget tudok biztosítani. Ha nem rendelkezel a teljes vételárral, a magas felkészültségű autóhitel szakértő partnerünk teljes mértékig a segítségedre lesz. Amennyiben erre lenne szükséged, kérlek jelezd, hogy segíthessek részedre.

Tesla autó típusok összehasonlítása

Mi a különbség a Tesla egyes típusai között? Melyik lenne számodra a legideálisabb?

Tesla Vásárlás!

Tesla Model S

A Tesla elektromos autó választékának második tagja. 2012-től gyártja a Tesla. Ez az az autó, ami forradalmasította az elektromos autók gyártását, és ez az a típus, amivel elsőként nagyságrendi eladásokat tudott a Tesla produkálni. Egy sportos megjelenésű, alacsony felépítésű családi luxus limuzin, amit aki egyszer kipróbált és használt, azt többé már robbanómotoros autók nem tudják meggyőzni. 60-100kW-os akkumulátor kapacitással vásárolható, egy töltéssel megtehető hatótáv típustól függően 350-600 km. Sok jó minőségű használt modell is elérhető belőle. A belseje nagyon tágas, akár aludhatsz is benne. Hátsó kerék és össz kerék meghajtásos verziót is gyártottak belőle. Gyorsulása 0-100km/h-re 2.8 -5.5 másodperc közötti típustól függően. KI KELL próbálnod! Közkedvelt extra benne a panorámatető, és az autopilot üzemmód. A kezdeti években átadott modellek mellé ingyenes Tesla Supercharger töltési lehetőséget biztosított a gyártó az autók teljes élettartamára.

Tesla Roadster

Tesla Roadster

A Tesla elektromos autó választékának legelső tagja. Ezt az autót 2008 – 2012 között gyártotta a Tesla. A hatótávja egy töltéssel kb. 300km-es, versenytempóban 100km, 3.9 másodperc alatt éri el a 100km/h-t. A Sport verzió 3.7 másodperc alatt van százon. Betapaszt az ülésbe. Az oldtimerekhez hasonlóan, az áruk nem csökken, hanem nő. Nagyjából 2500db sorszámozott példány készült belőle. A világ első elektromos sportkocsija. A fogyasztása 135Wh /km, egy benzines autóéhoz viszonyítva olyan, mintha kb. 1.7 literrel tennél meg 100km-t.

Tesla-Model-X

Tesla Model X

A Tesla típusválasztékának harmadik tagja, ami 2015 őszétől elérhető. Felépítését tekintve kicsit nagyobb, és magasabb, mint a Model S. Ezt a típust csak összkerék meghajtással gyártották. Mivel a súlya nehezebb, mint a Model S-nek, emiatt a hatótávja is kicsit rövidebb, illetve a végsebessége is picit alacsonyabb. Megjelenése viszont nagyon futurisztikus főként a többféle képen működtethető hátsó ajtók szárnyszerű nyitása, és a hatalmas, egészen a tetőbe nyúló szélvédője miatt. A másik különlegessége az önmaguktól, érintésmentesen nyíló és záródó első ajtók. Mivel a hátsó ajtók felfelé nyílnak, emiatt tetőcsomagtartó nem szerelhető rá. Nagyobb családoknak kitűnő választás az akár 7 ülőhely, és számos funkcionalitása miatt. (5, 6, és 7 üléses verziók érhetők el belőle) Sajnos a régebbi típusok hátránya, hogy a középső üléssor nem dönthető le.

Tesla-Model-3

Tesla Model 3​

A Model 3 a Tesla elektromos autó kínálatának a negyedik tagja. A Tesla célja a Model 3 modellel az volt, hogy alacsonyabb árszintje révén igazi népautó, széles tömegek számára elérhető elektromos autó váljék belőle. Az első darabokat a gyár 2017 nyarán adta át a vásárlók részére. Hátsókerék és össz kerék meghajtással is szerelte a gyár. Típustól függően a hatótávja egy töltéssel 350-530km közötti. Gyorsulása 3.2 – 5.6 másodperc közötti felszereltségtől függően. A Model 3 nagyjából 30cm-el rövidebb, mint a Model S, és keskenyebb is, emiatt picit kisebb méretű elektromos autó. Emiatt a csomagtere is körülbelül csak a fele méretű, mint a Model S modellnek. Összehasonlítva a Model S-el, nagyon minimalizált design a belső tere.

Vedd fel velem a kapcsoltatot MOST!

Egyedi, személyre szabott igényeidre szállítom a saját Tesla autód.
Scroll to Top