Nissan Leaf vásárlás

Nissan Leaf vásárlás

Szerezd meg a saját Nissan Leaf elektromos autód!

Egyedi, személyre szabott igényeidre szállítjuk a saját Nissan Leafed.
Elektromos autó vásárlás az elektromos autó specialistától.

Miért jó választás a Nissan Leaf elektromos autó?

A Nissan Leaf a legtöbbet eladott elektromos autó. 2010 óta gyártják. Több generáció készült belőle, így a kezdeti gyerekbetegségeken már rég átesett. Egy kiforrott, értékálló, családi használatra maximálisan alkalmas elektromos autó megfizethető áron, korrekt hatótávval. Több mint 400.000 darab kelt el belőle világszinten, így az eddigi legsikeresebb elektromos autó. A használt autó választék a Nissan Leaf-ből nagy, alacsony a futásteljesítményük, megkímélt az állapotuk, előnyös az áruk.

Keress, kérdezz, állok a rendelkezésedre.
Telefonszám: 06-20-939-2232

Laci az Elektromos Autó Specialista

Laci az Elektromos Autó Specialista

Nissan Leaf vásárlás, a Specialista módszere

Ez legyen az első lépésed!

1. Használd, mielőtt megvennéd!

Nissan Leaf elektromos autó vásárlás

A saját Nissan elektromos autód megvásárlása előtt ülj bele és használd.

Ismerd meg, figyeld meg saját autózási szokásaid közben, hogy mik az előnyei a Nissan Leaf-nek, hogyan illeszkednek majd bele a saját meglévő életedbe.

Véletlenül se vásárolj zsákbamacskát. Egy weboldalról, vagy egy újságcikkből nehéz megítélni, hogy számodra milyen lesz a kiszemelt típus. Szerezz saját tapasztalatot, higgy a saját szemednek és a saját érzéseidnek.

Nissan Leaf vásárlás előtt kockázatmentes próbát biztosítok neked, akár 1 hetes használatra is.

Ez legyen az első lépésed!

Ezt tudnod kell!

2. Hogyan csapják be a Nissan Leaf vásárlókat?

Hogyan csapják be a Tesla vásárlókat

Több mint 30 éve vagyok autókereskedő.

Sajnos Magyarországon igen gyakori, hogy fontos részleteket, hasznos információkat hallgatnak el az autókereskedők a vásárlók elől. A használt elektromos autók esetén pedig különösen nagy probléma, hogy az autókereskedők többségének fogalma sincs az egyes típusok közötti különbségekre, lényeges tulajdonságokra, amik egy vásárlónak a napi életben különösen fontosak.

Sajnos van pár olyan fortély, amivel igen nagy bosszúságban lehet részed, ha nem vagy Nissan és elektromos autó Specialista.

Mivel számomra nem az autóeladás a cél, hanem az elégedett vásárló, így tőlem részletes oktatást kapsz, amivel komoly védelemmel leszel ellátva az elektromos autó vásárlókat becsapó autókereskedők előtt.

Ezt tudnod kell!

Az igényeidre szabva

3. Fogalmazd meg, hogy mire van szükséged

Fogalmazd meg, hogy mire van szükséged

Mivel Nissan vásárlóként számomra az elégedettséged a legfontosabb, ezért igyekszem azt szolgáltatni részedre, amire vágysz.

Ehhez minél részletesebben meg kell ismernem, hogy mik az autózási szokásaid, mik a Nissan Elektromos autóddal kapcsolatos igényeid, a családodba és a mindennapi életedbe hogyan fog a legjobban illeszkedni a kiszemelt elektromos autó.

Az igényeidre szabva

Megkeresem neked

4. Magas minőségű és kedvező árú lehetőségek felkutatása

Nissan Leaf 2019

Szeretem, ha a vásárlóim jól járnak!
Szeretem, ha a vásárlóim jó üzletet kötnek.

A jó üzlethez természetesen az előnyös piaci ár elengedhetetlen, amit minden esetben biztosítok részedre, továbbá fő célom, hogy Nissan vásárlóként többet kapj, mint amire számítottál volna.

A Holland és Német életszínvonal jóval magasabb, mint a magyar, így ott magasabb felszereltségű, jobb állapotú típusokat találni, mint Magyarországon. Ezért a 30 év alatt összegyűjtött gépkocsi beszerzési kapcsolataim segítségével a legjobb elektromos autó ajánlatokat tudom részedre biztosítani.

Megkeresem neked

Az Elektromos Autó Specialista Garanciája!

5. 100% garancia

Az Elektromos Autó Specialista Garanciája!

Minden esetben 100%-os mosoly és megelégedettségi garanciát nyújtok számodra.

Ha ez nem következik be, és mást kapsz, mint amiben megállapodtunk, akkor az autót nem kell átvenned.

Én nem egy elektromos autót akarok eladni neked, hanem szeretném, hogy az életed egy élménnyel legyen gazdagabb, és a családodnak hasznos társa legyen a megvásárolt Nissan Leaf elektromos autó autód.

 

Az Elektromos Autó Specialista Garanciája!

Keress, kérdezz, állok a rendelkezésedre.
Telefonszám: 06-20-939-2232

Laci az Elektromos Autó Specialista

Laci az Elektromos Autó Specialista

Igényfelmérés Nissan Leaf vásárláshoz

Annak érdekében, hogy a Nissan Leaf vásárláshoz a leghatékonyabb segítséget biztosítsam részedre, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy megismerjem, hogy pontosan mi az igényed, mire van szükséged.

Az autód adatai

Személyes adataid

Nissan Leaf elektromos autó ára

A Nissan Leaf elektromos autó ára több tényezőtől függ. Ismerd meg az árazás részleteit, hogy pénzügyileg is jól járj.

Leaf generációk

A Nissan Leaf a 2010-es megjelenése óta több frissítésen, generáció váltáson esett keresztül. A legolcsóbbak az első generációs, és a kezdeti műszaki fejlettségű Nissan Leaf-ek. (2010-2012 között gyártottak) Cserébe az igen kedvező árért viszont alacsony hatótáv, gyenge hűtés - fűtés párosul, ami még ráadásul nagyban csökkenti a hatótávot is. A tapasztalat szerint az első generációs, de már műszakilag javított 2014 után gyártott 24kW-os, vagy a 2016-tól gyártott 30kW-os modellekben célszerű gondolkodni, amik nagyon jól használhatók és árban is vonzóak.

Életkor

Egy új autó, ahogy kijön az autószalonból, azonnal rengeteget veszít az árából. Ez alól a Nissan Leaf elektromos autók sem kivételek. Ha ár érték arányban a legideálisabb megoldást keresed, és megfelelő részedre a stabil 150-200km közötti hatótáv, akkor célszerű egy 2-4 éves korú autót választanod minimális futásteljesítménnyel, amihez még akár Nissan gyártói garancia is párosul.

Futásteljesítmény

A tapasztalat az, hogy a kezdeti években kijött Nissan Leafeket jellemzően rövid távra, sok esetben kiegészítő autóként használták a tulajdonosai. Emiatt a többségük nagyon kevés kilométert futott. Ez a tény nagyban támogatja azt a döntést, hogy nem biztos, hogy új autót célszerű venni, amin pénzügyileg sokat buknál. Az alacsony futásteljesítmény alól kivételt képeznek a taxizáshoz használt Leaf-ek. A korábban taxiként használt autók láthatóan magasabb (100.000km feletti) futásteljesítményt produkáltak. A használtautó piacon ezek a legolcsóbbak.

Állapot

Egy jó minőségű elektromos autó állapota használt korában nagyban függ a korábbi tulajdonostól. Vannak olyan autótulajdonosok, akik az autójukat műtárgyként tisztelik, és nagyon gondosan vigyáznak az állapotának megőrzéséről. De vannak olyanok is, akik egyszerűen használják az elektromos autót, mint például egy cipót, és nem figyelnek arra, hogy itt-ott megkarcolódik, vagy megsérül az autó belseje, vagy a külseje. Ráadásul az sem mindegy, hogy valaki autópályán használta az adott autót, vagy rövid városi szakaszokon. Emiatt két azonos életkorú és futásteljesítményű autó között nagy állapotbeli különbség lehet.

Beszerzési forrás

A kiszemelt Nissan Leaf elektromos autó eladási árát nagyban befolyásolja az eladó kiléte, illetve, ha autókereskedőről van szó, akkor a kereskedő beszerzési forrása, és az autókereskedő árrése. Én kizárólag Németországból és Hollandiából vásárolok, ahol a több évtizedes autókereskedői időszak alatt megismert partnerek sokkal kedvezőbb beszerzési lehetőségeket biztosítanak, mint a belföldi beszerzés.

Akkumulátor állapota

Egy elektromos autó sokkal kevesebb alkatrészből áll, mint egy robbanómotoros. A töredékéből. Nagyjából 1/5-e csupán. Egy elektromos autó kb. 1000db alkatrész helyett csak kb. 200db-ot tartalmaz, emiatt sokkal kisebbek lesznek a szervízelési költségei, mint egy hagyományos benzines, vagy dízel autónak. Az elektromos autó esetén ezért a kulcs kérdés az akkumulátor állapota. Igaz kevés a Nissan Leafben található alkatrészek száma, de az akkumulátor cseréje viszont nagy költség lenne. A jövőbeli nagy költségek kiküszöbölése végett különös figyelmet kell fordítani az akkumulátor állapotára. A hazai és a nemzetközi tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb Nissan LEAF akkuja 10 éves korra vagy 200 ezer km megtétele után éri el azt a szintet, ahol az akkumulátor eredeti kapacitásának már csak 50-60%-a áll az autós rendelkezésére. Az autó ilyenkor sem áll meg, csak nem lehet már úgy használni, mint korábban. A napi 50-60 km megtételére még így is képes lesz, de már el lehet gondolkodni az akkumulátor cseréjén is.

A Nissan elég jól követhető módon mutatja az akkumulátor öregedését a műszerfalon, de a megfelelő eszközzel és szoftverrel akár százalékos érték is kiolvasható. A műszerfal jobb szélén az akkumulátor töltöttségét mutató skála külső ívén látható rövid pálcikák az akkumulátor állapotát mutatják. Újkorában mind a 12 pálcika világít, de ahogy csökken az akkumulátor kapacitása, úgy csökken a pálcikák száma is. Az első pálcikát kb. 85%-os állapotnál veszíti el az autó.

csökkent akku kapacitás, csak 9 pálcika világít

csökkent akku kapacitás, csak 9 pálcika világít

tökéletes akku kapacitás, még 12 pálcika világít

tökéletes akku kapacitás, még 12 pálcika világít

Nissan Leaf elektromos autó vásárlása hitelre

Mind magánszemélyek, mind cégek részére kedvező, alacsony kamatozású és költségű hitelt, lízinget tudok biztosítani. Ha nem rendelkezel a teljes vételárral, a magas felkészültségű autóhitel szakértő partnerünk teljes mértékig a segítségedre lesz. Amennyiben erre lenne szükséged, kérlek jelezd, hogy segíthessek részedre.

Nissan Leaf elektromos autó típusok

24kW-os első generációs és a frissített 30kW-os Nissan Leaf modell

2010-2012
Kizárólag Japánban gyártott típus. Jó állapotban lévő akkumulátorral kb. 100-120km-es távot tud megtenni egy töltéssel. 3.3kw-os, vagy 6.6k-os beépített inverterétől függően kétféle töltési sebességgel tölthető Type 1 csatlakozón keresztül. CHAdeMO villámtöltővel 50kW-al tölthető. Ezeknek a modelleknek nagyban befolyásolja a környezeti hőmérséklet és a fűtés/klíma használata az egy töltéssel megtehető távolság mértékét. Télen a fűtés használata akár 40%-ot is visszavet a lehetségesen elérhető hatótávból, ami gyakorlatilag maximum csak 70-80km megtételét jelenti egy töltéssel. A fogyasztásuk nagyjából 22kW/100km, ami egy benzines autó esetén 2.4 liter /100km fogyasztással egyenértékű.

2013 (első frissítés)

2013-tól az SV és SL illetve a Nissan Leaf Acenta és a Nissan Leaf Tekna modellekbe a hagyományos fűtőszál mellé egy hőszivattyús fűtés is került (a kettő közül automatikusan az autó szoftvere választ), míg az S és a Nissan Leaf Visia modellek továbbra is a hagyományos, fűtőszálas fűtést kapták. A hagyományos fűtés 30-40%-kal is csökkentheti télen a hatótávot. A csökkenés természetesen függ a külső hőmérséklettől és attól, hogy mennyire akarjuk felfűteni az autó utasterét, illetve hányszor kell azt megtennünk. A kívánt hőmérséklet elérése fogyasztja ugyanis a legtöbb energiát. Az egyszer már felfűtött utastér hőmérsékletének a tartása sokkal kevesebb energiával megoldható. Így ha egyhuzamban megyünk az autóval 100 km-t, akkor a fűtés kevesebb energiát visz el, mintha 2-3 alkalommal hagytuk volna lehűlni az utasteret. A jobban felszerelt Acenta és Tekna modellek hőszivattyús fűtését használva a téli hatótáv veszteség csak 10-15%. Ezért a frissített és modernebb hőszivattyús fűtés miatt télen is képes megtenni az autó kb. 100-110km-es hatótávot egy töltéssel.

A legelső és a frissített modellt a töltésvezérlő elhelyezkedéséről lehet a legkönnyebben felismerni. A két modell közt a csomagtartóba vagy a motortérbe pillantva lehet legegyszerűbben észrevenni a különbséget. 2012 végéig a töltő elektronika a csomagtartóban az ülések mögött keresztben került beépítésre, kb. 40 liternyit elfoglalva a csomagtérből. 2013-tól egy kisebb fizikai méretű töltő került a 24 kW-os Nissan LEAF-be, amit a motorral és a motorvezérlővel egy blokkba, a kocsi orrába építettek. Így 2013-tól a csomagtér mérete 330-ról 370 literre nőtt.

A keresztben elhelyezett töltésvezérlő 2012-ig

A keresztben elhelyezett töltésvezérlő 2012-ig

2013-tól már nem a csomagtérben található a töltésvezérlő

2013-tól már nem a csomagtérben található a töltésvezérlő

Nemcsak az energiatakarékos hőszivattyús fűtési rendszer használatával, hanem a jobb regeneratív fékezési rendszerrel (fékezési energiát az akkumulátor töltésére használja) és némi súlycsökkentéssel már nagyobb hatótávot értek el. Az elérhető hatótáv 120-140km-re nőtt. A fogyasztás pedig 18.6kW/100km értékre csökkent.

nissan-leaf-2016

2016 (második frissítés)

A Nissan Leaf első generációs modelljének utolsó két évében már nagyobb, 30kW-os akkumulátorral szerelték, aminek köszönhetően az elérhető hatótáv 180-230km-re nőtt.

Nissan Leaf 2019

40kW-os és 60kW-os második generációs Nissan Leaf modell

A második generációs Leaf külsőleg is megújult és meghajtás szempontból is jelentős javításon esett át. Az elektromos motor teljesítménye 150 LE lett, mellyel már 7,9 mp-es gyorsulása van, mely igazán jónak számít. Végsebessége 150 km/h-ra van maximálva, az egy töltéssel elérhető hatótáv 240-280km.

A nagyobb akkumulátor nem jelent kisebb csomagtartó kapacitást, sőt. A második generációs Nissan Leaf-nek már 435 literes csomagtartója van.

A 2019-ben megjelent 62kW-os akkumulátorral felszerelt modell motor teljesítménye 217 LE, gyorsulása 7,5 mp, a hatótávja 350km.

Kérj ajánlatot egy Nissan Leafre!

Egyedi, személyre szabott igényeidre szállítom a saját Nissan Leafed.
Scroll to Top