Rólunk – A közlekedés Új világát építjük

Az Élményvezetésed weboldal házigazdája a Bérbeadási Specialistaként ismert Sinexrent Kft. Éves szinten közel 10.000db bérlést bonyolítunk le, és egyik fő küldetésünk az elektromos autók népszerűsítése.

Az Élményvezetéssel nemcsak egy felejthetetlen és emlékezetes élményt kívánunk nyújtani részedre, hanem igyekszünk közelebb hozni az életedbe az elektromos autózást is.

TEsla élményvezetés rólunk

Az autóiparban egy technológiai forradalom zajlik, aminek szeretnénk, hogy te is részese légy!

Annak idején a gőzgépek a megjelenésükkel alapjaiban rengették meg a bolygó akkori gazdasági és kulturális életét.

Nem véletlen, hogy az Ipari Forradalom kezdetét az első gőzgép feltalálásától számítják a történelemkönyvek.

A gőzgépek óriási változást hoztak az élet minden területén.

Hasonló folyamat történt a gőzgépeket leváltó robbanómotorok megjelenésével. A robbanómotorok nemcsak a gőzgépeket váltották le, hanem gyakorlatilag új iparágakat is teremtettek, mint például a repülőipar, vagy a műanyagipar.

Most a XXI. század elején egy hasonló folyamat zajlik.

Az elektromos autók térhódítása kiszorítja a hagyományos, környezetszennyező benzines és dízel járgányokat.

Az elektromos autók nemcsak a környezetet tehermentesítik valamelyest az emberi jelenlét okozta környezetkárosító hatásoktól, hanem bárki számára lehetővé teszik a saját üzemanyag termelést is, hisz napelemekkel képes vagy otthon te magad is előállítani 100%-ban környezetbarát módon az autózáshoz szükséges elektromos áramot.

Tedd meg az első lépésed az Elektromos Autózás irányába!
Éld át az elektromos autózás élményét.

A Célunk

Egyik fő küldetésünk az Elektromos Autózás népszerűsítése. Hiszünk abban, hogy a jövő a környezetbarát technológiák irányába mutat. Az emberi tevékenység káros nyomai a hétköznapok minden pillanatában jelen vannak.

Az elektromos autózás elterjedésével, az elektromos áram napelemekkel történő előállításával tudunk tenni valamit azért, hogy a közlekedés által okozott károkat enyhítsük.

Az Élményvezetés téged is megismertet azzal, hogy mára az elektromos autózás komoly lépéselőnybe került az elavult, idejétmúlt, és környezetkárosító benzines és dízel motorokkal meghajtott járművekkel szemben.

A jövőt te magad is alakítod, légy részese a változásoknak az elektromobilitás terén.

Nissan Leaf napelemes töltéssel a tetőről

Miben hiszünk

Te vezetsz

Benned!

A változásokat mindig egyének indítják el. A változásokat mindig egyének viszik végbe, hisz minden csoport egyénekből áll.

Ezért TE vagy a legfontosabb láncszem!

Jó ember vagy, jó dolgokat viszel véghez, szeretnek a környezetedben élők.

Azzal, hogy megteszed a lépéseket az elektromos autózás világába, mutatod részükre az utat, te vagy a gps, te vagy számukra az iránytű.

Tudjuk, hogy Példakép vagy!

A környezet értékes

A napi rohanó világban gyakran elfelejti az ember, hogy egy nagyon összetett világnak a része, ahol nemcsak a füst mentes levegő a fontos, hanem igenis az emberen kívül lévő élet, a növény és állatvilág is.

Most történelmi pillanatot élünk, igenis javítani tudunk a környezet állapotán. Az elektromos autózás az egyik mód arra, hogy a technológiai fejlesztéseket környezet támogató módon hasznosítsuk.

Az elektromos autózás és a környezet

Alapítók

BMW napelemes autóbeállóval

Amikor belevágtunk, olyan dolgot akartunk létrehozni, ami pozitív hatással van az emberek életére.

Az autóbérlési világ mindennapjaiban az elmúlt években folyamatosan kerestük azt, hogy miképp lehetne gazdaságosan, és a környezetet védve megoldani a közlekedést, az emberek utazási igényeit.

Mára ez az álom megvalósíthatóvá vált köszönhetően az technológiai változásoknak.

Mára embertömegek számára vált elérhetővé a környezetbarát elektromos autózás, ami ráadásul sokkal költséghatékonyabb, mint a robbanómotoros gépkocsik üzemeltetése és fenntartása.

A Csapat

Laci az Elektromos Autó Specialista

Tesla Specialista

Laci az Elektromos Autó Specialista

Elektromos Autó Specialista

Pénzügyes

Scroll to Top